Breaking news

εργασία
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Δευτέρα τα οριστικά αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου, μέσω της προκήρυξης 8Κ/2022.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση 15 θέσεων μόνιμου προσωπικού στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οριστικά αποτελέσματα ΤΕ

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 αφορά στην πλήρωση συνολικά 70 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις