Breaking news

INTIME NEWS
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση 3 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σε εποπτευόμενους φορείς πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης από επιλαχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 7Κ/2019, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Τα αποτελέσματα αφορούν απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, των Κλάδων/Ειδικοτήτων ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών/Κοινωνικής Εργασίας και ΠΕ Ψυχολόγων.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και των κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης 7Κ/2019, των ανωτέρω κλάδων, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης των εν λόγω κλάδων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Ενστάσεις

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών που αρχίζει από την επομένη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων ορίζεται από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την
Προκήρυξης 7Κ/2019
Κατηγορία: Π.Ε. - ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ (Επιλαχόντες)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις