Breaking news

Θέσεις εργασίας και προσλήψεις από το ΑΣΕΠ
A

Την «πόρτα» του Εθνικού Τυπογραφείου αναμένεται να περάσει σύντομα η μεγάλη προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση 4.282 θέσεων στο Δημόσιο και αφορά αποκλειστικά τους επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού, που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Proson.gr στο ΑΣΕΠ, η προκήρυξη είναι πολύ πιθανό να σταλθεί στο Τυπογραφείο για να πάρει ΦΕΚ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, καθώς αυτή τη στιγμή έχει αποσταλεί ήδη στους 190 φορείς που θα γίνουν οι προσλήψεις, ώστε να δώσουν το τελικό «ΟΚ» για την έκδοσή της. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει λάβει ακόμη το «πράσινο φως» από 40 εκ των 190 φορέων για το τελικό σχέδιο της προκήρυξης, για αυτό και ενδεχομένως να υπάρξει και μια μικρή καθυστέρηση.

Σε κάθε περίπτωση, οι «μηχανές» του ΑΣΕΠ έχουν «ανάψει» και το προσωπικό της δουλεύει πυρετωδώς ώστε να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν η εν λόγω προκήρυξη και να μπει «τέλος» στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, που κρίθηκαν επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού.

ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 1.843 προσλήψεις κλάδου ΤΕ

Αναρτημένη βρίσκεται η προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ που αφορά 1.843 θέσεις, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. 

Οι προσλήψεις αφορούν 21 ειδικότητες και θα γίνουν σε φορείς του δημοσίου τομέα, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του περασμένου Μαρτίου (Β' στάδιο). H υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Οι επιτυχόντες ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023: Πώς θα κάνετε αίτηση - Πλήρης οδηγός με εικόνες

Οι θέσεις κατανέμονται Δήμους, Υπουργεία, Ανεξάρτητες Αρχές και άλλους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενώ εντός της εν λόγω προκήρυξης περιλαμβάνονται και οι θέσεις του πολιτικού προσωπικού της Δικαστικής Αστυνομίας, του κλάδου ΤΕ. 

ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου εκδόθηκε και η προκήρυξη για 500 θέσεις ένστολου προσωπικού στη Δικαστική Αστυνομία. Σύμφωνα με την προκήρυξη, για το ένστολο προσωπικό θα καλυφθούν αρχικά 500 θέσεις ως εξής:

  • 30 θέσεις για τον Κλάδο ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 70 θέσεις για τον Κλάδο ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 400 θέσεις για τον Κλάδο ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Δείτε περισσότερα στο proson.gr, πατώντας εδώ...

Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - Τα αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε το μητρώο σας ή και να το επικαιροποιήσετε. Αφού ολοκληρώσετε το Μητρώο σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση. 

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχετε «τσεκάρει» ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα που ζητάει η εκάστοτε προκήρυξη, 

Εάν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται χρονοβόρα ή έχετε άγχος μην κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο proson.gr για να 

​ ​ ​
​ ​

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις