Breaking news

προσλήψεις νοσηλευτών
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Τετάρτη τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις νοσηλευτών, μέσω της Προκήρυξης 7Κ/2022, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του proson.gr.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση 2.253 θέσεων αποφοίτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, που θα διοριστούν ως μόνιμο προσωπικό σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικό με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 αφορά στην πρόσληψη συνολικά 3.720 θέσεων, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας και στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

Ενστάσεις 

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ξεκινά από αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και λήγει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 7Κ/2022
Κατηγορία: Τ.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ

Χιλιάδες νέες προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτών «φέρνει» το νέο έτος

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι σε εξέλιξη 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών, με τον ίδιο να σημειώνει ότι κάποιοι εξ αυτών, εργάζονται ήδη ως επικουρικοί.

Τέλος, επίκειται και η ανακοίνωση της υπουργού Εσωτερικών, κας Νίκης Κεραμέως για τις προσλήψεις του επόμενου έτους, στις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, αναμένεται να προστεθούν 1.500 γιατροί, χιλιάδες νοσηλευτές κι άλλο προσωπικό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις