Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2021 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση και Υποστήριξη Εξοπλισμού και Δικτύων».

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2E/2021

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις