Breaking news

εργασία
A

Οι αρχικοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων για 2 μόνιμες προσλήψεις μέσω της προκήρυξης 7Ε/2021 εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ), στο φορέα Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Ειδικότερα, οι θέσεις είναι Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και αφορούν το γνωστικό αντικείμενο «Στατιστικής, Μαθηματικών, Οικονομικών Σπουδών».

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον μοναδικό κωδικό υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, από αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων υποψηφίων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις