Breaking news

Ανακοινώθηκαν νέες προσλήψεις
A

Το ΑΣΕΠ καλεί συμπληρωματικά την υποψήφια της Προκήρυξης 1Γ/2022, του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2022, που προβλέπει την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, να υποβάλει ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ειδικότερα, στην συγκεκριμένη πρόσκληση καλείται η υποψήφια με Αριθμό Μητρώου 00126676, που έχει δηλώσει συμμετοχή για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην ΑΑΔΕ.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών αρχίζει την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 8 το πρωί και λήγει την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Τονίζεται ότι, σε περίπτωση που δεν αποστείλει στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστεί από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις