Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 5E/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού -Τεχνικού Προσωπικού, στο «Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)», με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στα γνωστικά αντικείμενα

  • «Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη με Εξειδίκευση σε Επιφανειακά και Υποθαλάσσια Μετρικά Συστήματα» (Κωδικός Θέσης: 10015)
  • «Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη με Εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Ωκεανογραφία» (Κωδικός θέσης: 10016).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων αλλά και αποκλειομένων, για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις