Breaking news

θέσεις εργασίας
A

Ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στην ιστοσελίδα του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων της προκήρυξης 2Κ/2021 (ΦΕΚ 9/2021, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση 5 θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού σε υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο ΕΚΔΔΑ.

Υπενθυμίζεται πως οι πίνακες προέκυψαν από τους επιλαχόντες υποψήφιοι και δεν βγήκε νέα προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2021 (ΦΕΚ 9/2021, τ. Α.Σ.Ε.Π.), με βάση τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του αντίστοιχου κλάδου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών που αρχίζει από την επόμενη της κατά τα ανωτέρω καταχώρισής τους στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.

Υποβολή ενστάσεων 

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ξεκινά αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και λήγει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Ένσταση για τους Επιλαχόντες της  Προκήρυξης 2Κ/2021, Κατηγορία: Π.Ε. T.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις