Breaking news

Τράπεζα της Ελλάδος
A

Tην Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, Ειδική Πρακτική Δοκιμασία για την πλήρωση δύο θέσεων του κλάδου ΤΕ Ηλεκτρονικών στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και τις σχετικές οδηγίες για τους υποψήφιους.

Υπενθυμίζουμε ότι η 11Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα και επιπροσθέτως θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/ και sms.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΑΣΕΠ (τηλ. 213-1319437, 213-1319317, [email protected], [email protected]).

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα δύο ακόμα προσκλήσεις με τις οποίες καλεί τους υποψηφίους των κλάδων «ΤΕ Γραφιστών» και «ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων/Λιθογράφων» να προσέλθουν σε ορισμένες ημερομηνίες, όπως φαίνεται στο άρθρο του proson, προκειμένου να λάβουν μέρος στις ειδικές πρακτικές δοκιμασίες. Αναλυτικά:

ΤΕ Γραφιστών

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη στην προκήρυξη 11Κ/2021 Ειδική Πρακτική Δοκιμασία για την πλήρωση 2 θέσεων του κλάδου ΤΕ Γραφιστών στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και τις σχετικές οδηγίες για τις υποψήφιες.

Οι υποψήφιες, οι οποίες καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα και επιπροσθέτως θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/ και sms.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Α.Σ.Ε.Π. (τηλ. 213-1319437, 213-1319317, [email protected], [email protected]).

ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων/Λιθογράφων

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη στην προκήρυξη 11Κ/2021 Ειδική Πρακτική Δοκιμασία για την πλήρωση έξι (6) θέσεων του κλάδου ΔΕ Πιεστών-Λιθογράφων/Λιθογράφων της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα και τις σχετικές οδηγίες για τους υποψηφίους.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα, θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/ και sms.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Α.Σ.Ε.Π. (τηλ. 213-1319214, 213-1319317, [email protected], [email protected]).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις