Breaking news

Τράπεζα της Ελλάδος
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε την προκήρυξη 11Κ/2021, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Προσωρινά αποτελέσματα και ενστάσεις

Εκδόθηκαν την Τρίτη 9 Αυγούστου από το ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 27 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 έως και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022.

Τα προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ

 

Δικαιολογητικά

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει την 9η Μαρτίου 2022 ημέρα Τετάρτη ώρα 8:00 και λήγει στις 22 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.  

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Οι θέσεις εργασίας

Οι θέσεις εργασίας της ως άνω Προκήρυξης είναι οι εξής:

  • ΠΕ Καλλιτεχνών - Γλυπτών
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού)
  • ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων
  • ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών Βιβλιοδετών)
  • ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχείο Θετών)
  • ΤΕ Γραφιστών
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων
  • ΤΕ Ηλεκτρονικών
  • ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
  • ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού)
  • ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού)
  • ΔΕ Βιβλιοδετών
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών
  • ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
  • ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων / Λιθογράφων
  • ΔΕ Ψυκτικών

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της ειδικότητας «ΠΕ Καλλιτεχνών - Γλυπτών» για την πλήρωση μίας θέσεως στην Τράπεζα της Ελλάδος - Κεντρικό Κατάστημα θα τύχουν ειδικής πρακτικής δοκιμασίας σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Κεφάλαιο Δ΄ της προκήρυξης.

Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους των κατηγοριών «ΤΕ Γραφικών Τεχνών», «ΤΕ Γραφιστών», «ΤΕ Ηλεκτρονικών», «ΔΕ Βιβλιοδετών», «ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών», «ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων / Λιθογράφων» και «ΔΕ Ψυκτικών».

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην προκήρυξη, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

Δείτε ΕΔΩ πώς η πιστοποίηση Αγγλικών μοριοδοτεί τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

2. Να προμηθευτούν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύονται μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). 

Προσοχή! Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

3. Να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους.

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφονται από τον υποψήφιο στην αίτηση συμμετοχής του στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την προκήρυξη

Υποβολή δικαιολογητικών

ο ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους της προκήρυξης 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και προσληπτέων.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους επισυναπτόμενους πίνακες , οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα ΣΤ΄ της προκήρυξης.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει την 9η Μαρτίου 2022 ημέρα Τετάρτη ώρα 8:00 και λήγει στις 22 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.  

Πίνακες υποψηφίων για υποβολή δικαιολογητικών

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις