Breaking news

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
A

Το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καλούν τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην προκήρυξη 9Κ/2021 να παρουσιαστούν ενώπιον των Υγειονομικών, Αθλητικών και Ψυχοτεχνικών Επιτροπών, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που αναρτήθηκε σήμερα στο ΑΣΕΠ, κάθε υποψήφιος θα απασχολείται 3 ημέρες για την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εξέτασης από τις αντίστοιχες Επιτροπές. Την πρώτη ημέρα υποβάλλεται σε εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας, τη δεύτερη ημέρα υποβάλλεται σε αθλητικές δοκιμασίες και την τρίτη σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Από τους υποψηφίους όσοι κρίνονται «Ικανοί» κατά την πρώτη ημέρα εξέτασης της υγειονομικής καταλληλότητας, θα παρουσιάζονται για εξέταση στις αθλητικές δοκιμασίες ενώπιον της Αθλητικής επιτροπής κ.ο.κ Υποψήφιοι που δεν θα κριθούν «Ικανοί» σε κάποια από τις δοκιμασίες, δεν θα συνεχίζουν την εξέταση τους στις υπόλοιπες. Για τους ανωτέρω ,το αποτέλεσμα της εξέτασης τους γνωστοποιείται αυθημερόν από την αντίστοιχη Επιτροπή.

Οι Υποψήφιοι έχουν κατανεμηθεί ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ σε 51 Ομάδες των 40 ατόμων, καλούμενοι σε διαφορετικές ημέρες αρχομένης από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 σύμφωνα με το σχετικό παράρτημα παρακάτω.

Πού διενεργούνται οι εξετάσεις

Η Υγειονομική Επιτροπή συνεδριάζει στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153, Πετράλωνα και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις :08.00 π.μ.

Οι Αθλητικές Δοκιμασίες διενεργούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, Βάρη Αττικής τ.κ 16673 και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις 09.00.π.μ

Οι Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες διενεργούνται στην Αστυνομική Ακαδημία, Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 101 Αχαρναί και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις 08.00.π.μ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΑΡΙΘ.24542οικ/13-10-2022 (ΑΔΑ: 6ΠΜΓ46ΜΤΛΒ-4ΡΙ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 9Κ/2021 ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις