Breaking news

ασεπ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από την Επιτροπή Επιλογής, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, της προκήρυξης 5Ε/2021, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο γνωστικό αντικείμενο: «Τεχνολογία Τροφίμων με εξειδίκευση στη Χημική Ανάλυση Οργανικών Ουσιών και Έλεγχο Ποιότητας»,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο «Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ.)», (κωδ. θέσης: 10020).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί τόσο ο πίνακας προσληπτέου όσο και οι πίνακες των αποκλειομένων  για τυπικούς λόγους

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον οριστικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίων, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις