Breaking news

σκυλιά
A

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Μια οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων προσφέρει το τεράστιο ποσό των 127.000 δολαρίων ετησίως σε μια νταντά σκύλου για να φροντίσει τα σκυλιά τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη διαδικτυακή αγγελία εργασίας, ζητείται ένας «εξαιρετικός και πολύ έμπειρος» εργαζόμενος για να παρέχει «φροντίδα και προσοχή» στα δύο μεγάλα σκυλιά τους.

Η νταντά πλήρους απασχόλησης θα πρέπει να ζήσει με την οικογένεια στο Knightsbridge, στο κεντρικό Λονδίνο, ενώ θα προσέχει τα κατοικίδια όποτε η οικογένεια ταξιδεύει.

Σύμφωνα με την αγγελία, ο εργαζόμενος που θα προσληφθεί για την εν λόγω θέση, θα αναλάβει την οργάνωση ραντεβού για παιχνίδι με άλλα σκυλιά, τις προμήθειες σκυλοτροφής, τα ραντεβού με κτηνίατρο, ενώ θα πρέπει να διατηρεί λεπτομερή αρχεία για την υγεία τους.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει γνώσεις σχετικά με τη διατροφή των σκύλων, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει ένα «εξατομικευμένο καθεστώς άσκησης».

Ο George Ralph-Dunn, του πρακτορείου στρατολόγησης Fairfax and Kensington, που ενεργεί για λογαριασμό της οικογένειας, λέει ότι ο μισθός των 127.000 δολαρίων είναι «ανήκουστος» στον κλάδο.

Η νταντά θα χρειαστεί «να αφήσει τα πάντα» για να βάλει πρώτα την ευημερία των σκύλων, ενώ οφείλει να κανονίσει «αυστηρά μέτρα ασφαλείας» για να κρατήσει τα σκυλιά ασφαλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ρεποτάζ της Daily Mail, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περισσότερες από 300 αιτήσεις για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις