Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, από την Επιτροπή Επιλογής του ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 5E/2021 του ΑΣΕΠ.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα «Ανοσοβιολογία Πρωτοζωικών Παρασιτικών Νοσημάτων» (Κωδικός Θέσης: 10029) και «Ανοσολογία» στα (Κωδικός θέσης: 10030).

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με την προκήρυξη 5E/2021 του ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Να σημειωθεί ακόμα ότι από το ΑΣΕΠ έχουν δημοσιευθεί εκτός από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους

Σημειώνεται ότι κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων δεν υποβάλλονται ενστάσεις

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες θα προκύψουν μετά τη διενέργεια της ατομικής συνέντευξης των υποψηφίων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις