Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Παραδόθηκε στην αστυνομία ένας από τους βασικούς ύποπτους για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό, κατά την διάρκεια των οπαδικών επεισοδίων, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη.

Ειδικότερα, ο ύποπτος με το προσωνύμιο «Sark», παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο τμήμα αθλητικής βίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Για τον παραπάνω ύποπτο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία καθώς άνηκε στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη, αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ενώ δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Για την υπόθεση αυτή, έχουν προφυλακιστεί για την εγκληματική οργάνωση 12 κατηγορούμενοι, κάποιοι εκ των οποίων έχουν, με βάση την δικογραφία, ηγετικό ρόλο στην δομή των οργανωμένων οπαδών και τους αποδίδεται και ηθική αυτουργία στην δολοφονία του αστυνομικού σε επεισόδια που προκάλεσαν έξω από το κλειστό γήπεδο στον Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου.

Πλέον οι δικαστικές αρχές μελετούν τη χιλιάδων σελίδων δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις