Breaking news

Κόκκινο φανάρι
A

Πρόστιμο ρεκόρ, ύψους 21.140 ευρώ, επιβλήθηκε σε επικίνδυνο οδηγός μηχανής ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης παραβίασε όχι ένα, ούτε δύο αλλά 12 κόκκινα φανάρια. Μάλιστα, η μηχανή που οδηγούσε ο συλληφθέντας δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που τράβηξε την προσοχή της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχου. 

Πιο αναλυτικά, ένας οδηγός μηχανής, το βράδυ της Τετάρτης, παραβίασε 12 κόκκινα φανάρια στην περιοχή της Βουλιαγμένης, ενώ έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών.

Όλα τα ρεκόρ παραβατικότητας έσπασε ένας οδηγός μηχανής, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ένα αστρονομικό πρόστιμο.
Στα δίχτυα της τροχαίας έπεσε ένας οδηγός μηχανής, ο οποίος

Ο οδηγός της μηχανής αγνόησε το σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς, αναστροφή.

Ο οδηγός τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη ημέρα, Πέμπτη, στην περιοχή των Μεγάρων από αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ». Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί «ακινησία» για τη μηχανή, η οποία ήταν ανασφάλιστη.

Στον οδηγό της μηχανής, ο οποίος παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ.

Συνολικά, δηλαδή θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις