Breaking news

Τι συμβαίνει στο ΥΠΑΙΘΑ; «Εξαφανίστηκε» η πρόσκληση διορισμού 1.210 μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
A

«Κατέβηκε» ξαφνικά και εντελώς ανεξήγητα η ανακοίνωση για 1.210 μόνιμους διορισμούς μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ (Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού) σε περιοχές διορισμού για τις ΣΜΕΑΕ και στα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ, από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Το ΥΠΑΙΘΑ δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής την παραμικρή εξήγηση για το περιστατικό, ούτε αν υπάρχει κάποιο λάθος (μικρό ή μεγάλο), όπως έγινε και πριν από λίγες ημέρες με την ανακοίνωση για τις κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ.

UPDATE: Εμφανίστηκε ξανά η ανακοίνωση

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο εξέδωσε χθες, Τρίτη 6 Αυγούστου τα αποτελέσματα που αφορούν μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου, ΠΕ22-Επαγγελματικών Συμβούλων, ΠΕ23- Ψυχολόγων, ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών, ΠΕ28- Φυσιοθεραπευτών, ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών Εργοθεραπευτών και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) κλάδου ΔΕ01, που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης 2ΕΑ/2022 και 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ.

Η παραπάνω λοιπόν ανακοίνωση είναι, πλέον, άφαντη και δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής αν πρόκειται για κάποιο σφάλμα ή αν γίνονται διορθώσεις εν αναμονή του ΦΕΚ και του νεότερου δελτίου τύπου, στο οποίο θα αναφέρεται και η προθεσμία για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, η ανακοίνωση έχει εξαφανιστεί εντελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘΑ.

Δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα

Όπως αναφέρθηκε πρωτύτερα, το περιστατικό αυτό αποτελεί το δεύτερο παρόμοιο που σημειώνεται μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, αφού την Τετάρτη 31 Ιουλίου, απορίες και πολλά σχόλια στους εκπαιδευτικούς προκάλεσε η επίσης ανεξήγητη ενέργεια του ΥΠΑΙΘΑ, να κατεβάσει από την ιστοσελίδα του την ανακοίνωση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ.

Τότε, η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε διορθωμένη λίγο αργότερα, καθώς είχε σημειωθεί λάθος ο αριθμός των δασκάλων και των νηπιαγωγών που θα διορίζονταν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις