Breaking news

ΈΛΕΝΑ
A

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που έκανε μήνυση σε σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών κατηγορώντας τον πως την βίασε το 2010, όταν ήταν 21 ετών, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Η ίδια , μάλιστα, δήλωσε χθες στην ΕΡΤ πως βίωσε ένα «άγριο περιστατικό» το οποίο χρειάστηκε χρόνο για να διαχειριστεί και πως αποφάσισε τώρα να κάνει την καταγγελία αντλώντας θάρρος από κίνημα του ελληνικού #MeToo.

Η Έλενα Αθανασοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 για να συνεχίσει με σπουδές υποκριτικής στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από το 2006 έως το 2009. Παράλληλα συμμετείχε και σε σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.

Την τελευταία δεκαετία έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοτπικές σειρές, παίζοντας μικρούς, guest ρόλους,Η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Όλα στον αέρα». Την ίδια χρονιά έκανε ένα πέρασαμα και από τη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη αλλά και από το «Γ4» που προβλήθηκε από τον Alpha.

Ακολούθησε, το 2009, η συμμετοχή της στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται» ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία», σε σκηνοθεσία Βασίλη θωμόπουλου που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Είναι Στιγμές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤΙ1.


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις