Breaking news

kairos
A

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αυξηθούν και είναι πιθανό να

σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Η ορατότητα στα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες όπου είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 26-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 28-04-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να

σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2022

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.    

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις