Breaking news

kairos afrikaniki skoni
A

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένουμε στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι, στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από τις προμεσημβρινές ώρες από νότιες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη σήμερα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, αναμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου, η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα κατά διαστήματα αραιή συννεφιά. Η ορατότητα τις νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν και αύριο την μεταφορά νέας αφρικανικής σκόνης και οι συγκεντρώσεις της στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο μέχρι το μεσημέρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 22 με 23 και στη βόρεια Κρήτη τοπικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις