Breaking news

super-mammy
A

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, από την πρεμιέρα της κιόλας έγινε θέμα αρνητικής κριτικής καθώς τα κακόγουστα αστεία που ακούστηκαν δημιούργησαν ένα τσουνάμι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές ακριβώς οι αντιδράσεις φαίνεται πως αλλάζουν την στάση και τα πλάνα του ΑΝΤ1 απέναντι στη σειρά που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως βγάζουν εκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Αλλωστε το δείγμα των δύο μόλις επεισοδίων είναι μικρό για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει για χαμηλή τηλεθέαση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα social media επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Υπενθυμίζεται πως στη σειρά παρουσιάζονται gay χαρακτήρες ως καρικατούρες, ενώ οι γυναίκες συστήνονται ως εργαλεία που έχουν μονίμως τα χρήματα στο μυαλό τους. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις