Breaking news

apopeira_viasmou
A

Περιστατικό βίας έλαβε χώρα χθες το βράδυ του Σαββλατου στα Φάρσαλα, όταν ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν χωρίς  κάποιον ιδιαίτερο λόγο έναν ποδηλάτη, ο οποίος έτυχε να περνάει από την περιοχή στην οποία έμεναν.

Συγκεκριμένα οι ανήλικοι Ρομά έστειλαν στο νοσοκομείο και μία γυναίκα που έτρεξε να τον βοηθήσει μαζί με τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, περίπου στις 22:00 το βράδυ, μία ομάδα 4 ανηλίκων Ρομά, επιτέθηκαν χωρίς αιτία σε έναν διερχόμενο ποδηλάτη ηλικίας περίπου 30 ετών τον πέταξαν στο έδαφος, ενώ άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο ιδιοκτήτης ενός μίνι μάρκετ, μαζί με τη μητέρα του, επιχείρησαν να βοηθήσουν τον  30χρονο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν κι αυτοί  επίθεση από τους δράστες. Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να φέρεται να έχει σημαντικά τραύματα!

Όταν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, οι άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων ανηλίκων που όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι, ενώ πιθανολογείται πως μετά την άθλια πράξη τους φυγαδεύτηκαν από τα Φάρσαλα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε πως «Η γειτονιά έχει γίνει γκέτο και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει κρατική παρέμβαση. Κινδυνεύουμε πραγματικά ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας. Μια ώρα πριν το συμβάν, τα παιδιά μου έπαιζαν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση. Χρειαζόμαστε καθημερινή 24ωρη αστυνόμευση. Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε ο ίδιος

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις