CLOSE

Breaking news

ektakto
A

Από το «μηδέν» θα εξεταστούν οι θάνατοι της 3.5 χρονών Μαλένας και της 6.5 μηνών Ίριδας από την Πάτρα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. 

Κι ενώ η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, οι δύο εισαγγελείς που διενεργούν την προκαταρκτική για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ζήτησαν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν απεβίωσαν τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας.

Νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις 

Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς ζήτησαν να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, που σημειώθηκαν σε διάστημα 20 μηνών, εξετάζοντας - μεταξύ άλλων- και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, στους εισαγγελείς θα πρέπει να διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η Μαλένα, ο θάνατος της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει σε ηπατική ανεπάρκεια.

Όσον αφορά την περίπτωση της Ίριδας, η οποία «έσβησε» στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της, καθώς και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις