Breaking news

καιρός
A

Μια... τρελή πορεία φαίνεται να ακολουθεί ο καιρός. Από την ηλιόλουστη ημέρα του Σαββάτου σημειώνεται ανατροπή καθώς σήμερα Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Βροχοπτώσεις και μπόρες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά της χώρας σήμερα Κυριακή.

Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως από το ύψος της δυτικής Στερεάς και βορειότερα στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία κατά περιόδους.

Στην κεντροανατολική Μακεδονία και στη Θράκη φαίνεται ότι κατά περιόδους ίσως σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Προς το βράδυ ίσως έχουμε καταιγίδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 μποφόρ, αλλά προοδευτικά στα βόρεια πελάγη θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και στα νότια πελάγη δε δυτικούς με εντάσεις έως 7 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα νότια 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα ενισχυθούν στα επίπεδα των 6-7 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα βόρεια τμήματα 8 μποφόρ.

Στην περιοχή της Αττικής περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλό καιρό αρχικά, ωστόσο θα πυκνώσουν γρήγορα οι νεφώσεις και θα σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, με τον καιρό να βελτιώνεται από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις