Breaking news

Χριστούγεννα στην Αθήνα
A

Ήδη στο υπουργείο Υγείας έχουν συζητηθεί πιθανά μέτρα που μπορεί να ληφθούν μετά την εορταστική περίοδο και στον μεγαλύτερο βαθμό θα αφορούν στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, χωρίς όμως να αποκλείονται και πιο γενικά μέτρα που θα επηρεάσουν όλο τον πληθυσμό, υπογραμμίζουν οι πηγές του ethnos.gr. 

Άλλωστε η ανησυχία είναι εμφανής στα κυβερνητικά στελέχη για την πιθανότητα να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά την περίοδο των εορτών, παρότι αυτό το  διάστημα καταγράφεται μία σχετική ύφεση της πανδημίας στη χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει σήμερα στην έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Στόχος να συμβάλει η Εκκλησία στην αύξηση του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά και να ζητήσει την αυστηρή τήρηση των μέτρων στους ναούς την εορταστική περίοδο.

Νέα μέτρα στο τραπέζι

Η κυβέρνηση εδώ και καιρό είχε διαμηνύσει ότι δεν προτίθεται να λάβει νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους ή ότι θα προχωρήσει σε κλείσιμο της αγοράς, καθώς επιδιώκει πάση θυσία να λειτουργήσει όσο είναι δυνατόν κανονικά η οικονομία τους επόμενους μήνες.

Ωστόσο υπάρχουν φόβοι ότι μετά τις γιορτές λόγω των εορτασμών σε σπίτια και κλειστούς χώρους, μπορεί να υπάρξει δραματική αύξηση των νέων κρουσμάτων αλλά και των νοσηλειών.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr:

 

Τουρκία: Πέταξε φωτογραφία του Ερντογάν και συνελήφθη

Άνω Λιόσια: Γάζωσαν με σφαίρες καφενείο και εξαφανίστηκαν

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις