Breaking news

manos
A

Ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις βγήκε από την Ευελπίδων, όπου είχε πάει για να παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κι ανέφερε ότι θέλει να «λάμψει η αλήθεια». Μάλιστα, από όσα δήλωσε φαίνεται να καρφώνει τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

Συγκεκριμένα. ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε τη βεβαιότητα του ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας. Θυμίζουμε ότι ο πατέρας είχε προσέλθει νωρίτερα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής και να λάβει υπόψη του τα στοιχεία της πολύκροτης δικογραφίας.

Ο ίδιος είπε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχε διαπράξει κάτι τέτοιο η Ρούλα… μέχρι πρόσφατα δεν είχα καμία υποψία, ήταν υπόδειγμα μητέρας, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επιπλέον, ο πατέρας διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν η Τζωρτζίνα να είχε κακοποιηθεί το 2014 κι έδωσε έμφαση στον πρώτο θάνατο χρονικα, αυτόν της Μαλένας. 

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της έρευνας που διεξάγεται και για τα άλλα δύο του παιδιά καθώς και τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Σχετικά με το αίτημα διαζυγίου, δήλωσε ότι αυτό δεν τον απασχολεί τη δεδομένη στιγμή και πως το μόνο που τον αφορά είναι να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος είπε «Στην Ρούλα απάντησα την πρώτη φορά (στο τηλέφωνο) μετά όχι».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις