Breaking news

πισπιριγκου
A

Επισήμως εναντίον της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, στρέφεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου, θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας ώστε να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει πλέον την κατηγορία και επομένως πιστεύει ότι η γυναίκα του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους, Τζωρτζίνα. 

Πρόκειται για μια μεταστροφή στην μέχρι τώρα στάση του, αφού κατά το προηγούμενο διάστημα είχε υποστηρίξει επανειλημμένα ότι δεν υποψιάζεται τη Ρούλα Πισπιρίγκου για καμία εγκληματική πράξη εναντίον των παιδιών τους. Ωστόσο, ο κοινός συνήγορος του ζευγαριού είχε προαναγγείλει ότι το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο

Έτσι ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με το MEGA αναμένεται την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη να μεταβεί στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει γνώση και της δικογραφίας. «Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! (και η φωνή του αρχίζει να σπάει και να βουρκώνει). Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…» ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπαμ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις