Breaking news

kinisi
A

Δεν θα ισχύσει για αύριοΤετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο Κέντρο της Αθήνας, λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η εν λόγω ενέργεια θα τεθεί σε εφαρμογή με κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας τους Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Πώς θα κινηθούν αύριο τα ΜΜΜ

Στα λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 - 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες διεκδικούν υπογραφή «Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, Ενίσχυση των Δημόσιων Συγκοινωνιών, λήψη μέτρων για την αποτροπή της φτωχοποίησης του πληθυσμού, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την άρση των εμποδίων που επιβάλει στη συνδικαλιστική δράση ο νόμος «Χατζηδάκη», όπως αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους και καλούν τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση στις 11π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συνοπτικά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο:

  • Μετρό, Τραμ & Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) 24ωρη απεργία
  • Τρόλεϊ (αναμένεται) - 24ωρη απεργία
  • ΟΣΕ & Προαστιακός - 24ωρη απεργία
  • Λεωφορεία - κινούνται 09:00 έως 21:00 
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις