Breaking news

pispirigou
A

Υπό ισχυρότατη αστυνομική δύναμη μετήχθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας οδηγήθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για όσα της καταλογίζονται.

Η κατηγορουμένη συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της, Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο, στο απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις της που παρέδωσε στην Ανακρίτρια φέρεται να αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημα της την πιθανότητα ιατρικού λάθους στο καταληκτικό επεισόδιο του παιδιού της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη αναφέρει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10.

Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμίνης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο Νοσοκομείο Παίδων που φαίνεται να επισημαίνεται στα στοιχεία τη υπόθεσης, η κατηγορούμενη φέρεται να επιχειρηματολογεί διερωτώμενη πως γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική, αλλά και την παιδοχειρουργική. 

Επεισόδια κατά τη μεταγωγή της

Η 33χρονη που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, δέχθηκε ισχυρότατες λεκτικές επιθέσεις από πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια, ενώ λίγο πριν μπει στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν σε βάρος της με σκοπό να την προπηλακίσουν.

Στο περιστατικό παρανέβησαν άμεσα άνδρες των ΜΑΤ και έληξε το περιστατικό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις