Breaking news

ελληνικο
A

Σε μια καινοτομία προχωρά ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, προκειμένου να πετύχει αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Δημιουργεί την «Κάρτα του δημότη», με στόχο το διπλό όφελος, δηλαδή και προς τους κατοίκους του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, αλλά και προς τις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που θα προσδίδει οφέλη στους κατόχους αυτής της κάρτας, όπως, σε πρώτο στάδιο, αυτό της ελεύθερης εισόδου, αλλά και δυνατότητα κράτησης σε πολιτιστικά δρώμενα, δηλαδή θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και λοιπές εκδηλώσεις.

Στο επόμενο στάδιο ο κάτοχος θα αποκτήσει και προνόμια γύρω από την αγορά της πόλης, αφού ο δήμος θα κάνει καταγραφή των συμβεβλημένων επιχειρήσεων με την «Κάρτα του δημότη» και θα αναρτήσει τον σχετικό κατάλογο στην επίσημη ιστοσελίδα του προς ενημέρωση των κατόχων για τα καταστήματα και τις προσφορές ή τις εκπτώσεις που θα κάνουν.

Η κάρτα θα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή της. Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αφού ελέγξει την εγκυρότητα των στοιχείων, θα εγκρίνει την αίτηση κι έτσι θα αποστέλλεται η ενημέρωση για να παραλάβει ο κάτοχος την κάρτα του.

«Επιβραβεύουμε τους δημότες μας και τους παρέχουμε ολοένα και περισσότερες αναβαθμισμένες υπηρεσίες, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δήμου και πολιτών. Εύχομαι να αγκαλιάσουν τον νέο θεσμό αρκετοί συμπολίτες μας και να τύχουν τα οφέλη του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις