Breaking news

acropolis
A

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τρίτη 5 Απριλίου στις 11:30 το πρωί, οι Διπλωματούχοι Ξεναγοί για το ζήτημα της καταμέτρησης και μηχανογράφησης των ενσήμων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων:

«Οι εκκλήσεις του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών και της ΠΟΞΕΝ στους αρμόδιους φορείς τα τελευταία χρόνια είναι συνεχείς αλλά, δυστυχώς, χωρίς ανταπόκριση αφήνοντας σε εκκρεμότητα και χωρίς καταμέτρηση ένσημα από το 2019. Ακόμα και το εξώδικο που στείλαμε στις 2 Μαρτίου, για το οποίο ενημερωθήκατε με δελτίο τύπου, δεν έτυχε καν απάντησης.

Η απαράδεκτη και συνεχιζόμενη αγνόηση του ζητήματος από την Πολιτεία οδήγησε στην ομόφωνη απόφαση από όλους τους Εκπροσώπους - Σωματεία της ΠΟΞΕΝ, στο ετήσιο συνέδριο που έγινε στις 27 Μαρτίου, να προβούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας πανελλαδικά προκειμένου να εκδηλώσουμε πλέον ανοιχτά το αίτημά μας.

Είναι σημαντικό να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι για να στηρίξουμε έμπρακτα το αίτημά μας και να δηλώσουμε με την αριθμητική παρουσία μας τη βαρύνουσα σημασία που έχει η άμεση επίλυση του ζητήματος αυτού για τον κλάδο μας».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις