Breaking news

ΟΣΚΑΡ
A

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Όσκαρ.

Ένα αστείο του Κρις Ροκ, για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Γουίλ Σμιθ -η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκίαση – προκάλεσε το ξέσπασμα οργής.

Ξαφνικά, λοιπόν, ο Σμιθ βρέθηκε στη σκηνή, χτύπησε τον Κρις Ροκ και όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε «να μην ξαναπιάσεις στο γ@μημέν@ στόμα σου τη γυναίκα μου».

Μετά από αυτό, η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, με τους παρευρισκόμενους να στέκονται και να κοιτούν αμήχανοι, καθώς η τελετή συνεχιζόταν…

Κατά τα άλλα στην 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Γουίλ Σμιθ για το «King Richard». Συνυποψήφιοι ήταν οι Χαβιέ Μπαρδέμ («Being the Ricardos»), Μπένεντικτ Κάμπερμπατς («Η Εξουσία του Σκύλου»), Άντριου Γκάρφιλντ («Tick, Tick…Boom!») και Ντένζελ Ουάσιγκτον («The Tragedy of Macbeth»).  

Ο Σμιθ ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον χιουμορίστα Κρις Ροκ


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις