Breaking news

iereas papas
A

Ασυνήθιστη τροπή φαίνεται να πήρε η Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σε ένα χωριό της Πιερίας, όταν ο ιερέας του μυστηρίου έκανε μία απρόσμενη και συνάμα αποτρεπτική δήλωση. 

Συγκεκριμένα ο ιερέας στο κήρυγμα του μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σόκαρε τους πιστούς, όταν τους είπε ότι όσοι έχουν σκυλιά στο σπίτι για να τους φυλάνε, δεν θα πρέπει να πηγαίνουν στην εκκλησία, ούτε να παίρνουν αντίδωρο!

Οι παράξενες δηλώσεις του κορυφώθηκαν όταν ο ιερέας ο οποίος δεν ανήκει στην Ενορία του χωριού αλλά πηγαίνει από άλλη ενορία για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία, προέτρεψε τους πιστούς που έχουν σκυλιά στα σπίτια τους να τους ρίξουν φόλα.

Μάλιστα όπως ανέφεραν κάτοικοι του χωριού, στο κήρυγμα του είπε μεταξύ άλλων, είπε ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τους προστατέψει και όχι τα σκυλιά.

Όλα όσα ειπώθηκαν προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους του χωριού, ακούγοντας τον συγκεκριμένο ιερέα να μιλά έτσι για δεύτερη φορά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ο Μητροπολίτης Κίτρους για τις δηλώσεις του ιερέα ο οποίος κατάφερε να αφήσει άναυδους τους πιστούς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις