Breaking news

evdokia_roumelioti
A

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, όσα βίωσε κατά την συνεργασία τους και στην συγγνώμη την οποία περιμένει ακόμη από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στα εξής: 

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος και όταν ξαφνικά βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός που περιμένεις να σου πει το συγγνώμη αντίθετα σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου, λες εντάξει τώρα τι περιμένω; Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει μήνυση» ανέφερε η ηθοποιός 

Έπειτα συνέχισε αναφερόμενη στην εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον ηθοποιό λέγοντας: «Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Κιμούλης προχώρησε με την Ζέτα Δούκα, γιατί αισθάνθηκε ότι η Ζέτα μπορεί να το έβγαλε όλο αυτό προς τα έξω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. Έκανε μήνυση στην Ζέτα Δούκα και στους μάρτυρες εκείνου του συμβάν». 

Κλείνοντας δήλωσε τα εξής:

«Το συνειδητοποίησα τώρα που μεγάλωσα. Πόσο ανόητο είναι αυτό που πέρασα από αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη πρέπει να βγάζεις και να δώσεις για τους συναδέλφους που βγήκαν στο θέατρο. Δεν έχει νόημα αυτό που συνέβη… Προς το τέλος τον ρώτησα γιατί το είχα απορία. Για ποιο λόγο όλο αυτό; Δεν πήρα κάποια απάντηση» συμπλήρωσε η ίδια.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις