Breaking news

ΠΑΤΡΑ
A

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Μega, τα ευρήματα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα καθώς δίνουν νέα κατεύθυνση στις έρευνες. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις απορρίπτουν τα σενάρια του ασφυκτικού θανάτου, αλλά και του καρδιολογικού προβλήματος.


Το ενδιαφέρον των ερευνών στρέφεται τώρα στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και στον πνεύμονα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα το Mega.

Επιπλέον, ρεπορτάζ του Alpha υποστηρίζει ότι η έκθεση ζητά να γίνει ένας αιματολογικός έλεγχος προκειμένου να ερευνηθούν αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν κύτταρα μυελού των οστών. Στην ίδια έκθεση ζητείται επίσης να εξεταστεί και η μικρή Μαλένα ώστε να εξακριβωθεί αν το κορίτσι έπασχε όντως από καρκίνο ή είχε λάβει κάποια φάρμακα που είχαν προκαλέσει το ίδιο σύμπτωμα.

Σημειώνεται πως αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αλλοιώσεις σε ζωτικά όργανα του μικρού κοριτσιού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις