Breaking news

elena akrita
A

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κ. Ακρίτα σχολιάζει με το καυστικό χιούμορ της την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά η απάντηση της ήρθε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργό, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε: 

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν είναι απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)... Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.»

Η απάντηση της κ. Ακρίτα ήταν για ακόμα μία φορά αποστομωτική:

«O θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων.
Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι».

Στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη απάντησε και ο τραγουδιστής Δημήτρης Μητσοτάκης, δημιουργός του συγκροτήματος «Ενδελέχεια». Ο τραγουδιστής έγραψε: 

«Απασφάλισε γεμάτος ειρωνεία ο ανιψιός, που δεν θεωρεί σοβαρούς τραγουδιστές άτομα με ονόματα όπως Εισβολέας, Θανάσιμος, Μητσοτάκης. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι και τα τρία είναι καλλιτεχνικά ψευδώνυμα..»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις αντιδράσεις στα social media ο γιος του πρωθυπουργού «κατέβασε» την ανάρτηση του.

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα

 Η ανάρτηση του Δημήτρη Μητσοτάκη

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις