Breaking news

peripoliko
A

Σοκ έχουν προκαλέσει τα νέα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία του 66χρονου άνδρα στην οδό Βόρειας Ηπείρου της Γλυφάδας

Από την αστυνομική έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο 51χρονος δράστης, αφού πρώτα δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές το θύμα, στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα αεροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί εξ επαφής τον 66χρονο στο κεφάλι. Το αεροβόλο βρέθηκε μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι και δύο λάμες στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο είχε παρκάρει έξω από την Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής όπου παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες « Ο θανάσιμος τραυματισμός δεν επήλθε από τις σφαίρες του αεροβόλου. Το θύμα δολοφονήθηκε με το μαχαίρι. Ακόμα και εάν δεν δεχόταν τις σφαίρες του αεροβόλου δε θα μπορούσε να αποφύγει το μοιραίο. Το γεγονός ότι άρχισε να πυροβολεί με το αεροβόλο δείχνει όμως το απάνθρωπο μένος που είχε ο δράστης εναντίον του θύματος ».

Ακόμη προστέθηκε ότι στην κατάθεσή της η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 51χρονος έκρυψε από τη μητέρα του ότι είναι στην Αθήνα, έχοντας σχεδιάσει από πριν τη δολοφονία του 66χρονου συντρόφου της. Συγκεκριμένα η 70χρονη γυναίκα δήλωσε « Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα καν ότι είναι στην Ελλάδα. Εγώ ήξερα ότι είναι στη Δανία ».

Όσον αφορά στο κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, ο δράστης φέρεται να κατέθεσε: «Ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω. Έπαιρνε όλα τα λεφτά της μητέρας μου. Ποτέ δεν συμφώνησα με αυτή τη σχέση ». Το πρωί έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με το χρωματοπωλείο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και ανέβηκε στον 2ο όροφο γεμάτος αίματα. Εκεί παραδόθηκε.

Ακόμη αναφέρθηκε ότι, ο δράστης μαχαίρωσε τρεις φορές το θύμα. Μία φορά στην κοιλιακή χώρα, μία στο θώρακα και μία στο λαιμό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι μαχαιριές έγιναν με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε δεν άφηναν περιθώριο ζωής στο θύμα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις