Breaking news

Χιόνια Πάρνηθα
A

Η Αστυνομία λόγω της χιονόπτωσης προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, Τετάρτη, 23 Μαρτίου, ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος στη δυτική και βόρεια χώρα. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές, πρόσκαιρα ισχυρές στα νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ο καιρός της Πέμπτης

Για αύριο, Πέμπτη 24 Μαρτίου, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές εκτός από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά αυτής με βαθμιαία βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις