Breaking news

Απαγορευτικό απόπλου
A

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωϊνά δρομολόγια των επιβατηγών πλοίων «Αικατερίνη Π» και «Σούπερ Φέρρυ» για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο από το λιμάνι της Ραφήνας. Επίσης, δεν θα εκτελεστεί το πρωϊνό δρομολόγιο από Ραφήνα για Μαρμάρι.

Εν τω μεταξύ, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου.

Τάσος Αρνιακός: Σήμερα η δυσκολότερη ημέρα της κακοκαιρίας

Για την εξέλιξη του φαινομένου που πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες μίλησε στο Newsbomb.gr ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «σήμερα θα είναι η δυσκολότερη ημέρα της κακοκαιρίας που επηρεάζει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στην ανατολική Θράκη, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, Κρήτη κ.α. Επίσης σε πολλές περιοχές οι βοριάδες θα αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί στους -9 με 12 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά -7 με 12 βαθμούς και στα νότια 1 με 12 βαθμούς».

Και πρόσθεσε: «στην Αττική θα σημειωθούν κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε υψόμετρα από 400 μέτρα και άνω ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Τα φαινόμενα τα είναι έντονα και την Τετάρτη αλλά σταδιακά θα υποχωρήσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι η θερμοκρασία την 25η Μαρτίου θα ξεπεράσει σε κάποιες περιοχές και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Η κακοκαιρία που διανύουμε θα είναι και η τελευταία αυτού του χειμώνα σε αυτή την έκταση αφού οι συνθήκες πλέον δεν ευνοούν τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις