Breaking news

πατρα
A

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο ωστόσο είναι προσωρινά μη ανακοινώσιμο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η ΕΛΑΣ βρίσκεται κοντά στην απάντηση σχετικά με τους αιφνίδιους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχουν γίνει και συλλήψεις.

Όσον αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις τις Τζωρτζίνας, που μπορεί να είναι το κλειδί για την επίλυση της υπόθεσης, αυτές μπορεί να είναι έτοιμες ακόμη κι αύριο, όπως αναφέρουν οι πηγές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται ακόμα εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA η δικηγόρος, Εβίτα Βαρελά, αποκάλυψε πως η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο ωστόσο δε μπορεί να ανακοινώσει ακόμα.

Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου, τόνισε η δικηγόρος. 

«Το πόρισμα του ιατροδικαστή, είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να στηριχθεί ο Εισαγγελέας για να ασκηθεί ποινική δίωξη, εφόσον, αποδειχθεί ασφυκτικός βίαιος θάνατος, αποστέρηση οξυγόνου. Σε συνάρτηση και σε σχέση με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος να έχει διαπράξει ένα έγκλημα, ο Εισαγγελέας θα καταλήξει στο άτομο που θα ασκήσει την δίωξη» συμπλήρωσε η κ. Βαρελά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις