Μια νέα αποκάλυψη σοκ έχει φέρει στο φως ο ιατρικός φάκελος της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ήταν ενός έτους επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες.
«Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.
Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χριστήδου επεσήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.
Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».
«Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις»
Για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο κ. Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστών Ελλάδας.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας που θα δώσει ιδιαίτερες εξελίξεις για τα δεδομένα της χώρας μας. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα κακό σενάριο, αλλά και ένα καλό. Για να φτάσουμε στο καλό σενάριο θα πρέπει να αποκλείσουμε το κακό.
Νομίζω ότι η απάντηση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο φάκελος της Τζωρτζίνας είναι πολύ πλούσιος, το ίδιο και ο φάκελος του πρώτου παιδιού, δε γίνεται με διάγνωση μέσα σε πέντε λεπτά. Για να βρω λευχαιμία και μάλιστα σε σπάνια μορφή, πρέπει να έχω το ιστορικό του παιδιού. Η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί, είχε συνεχώς κάποια επεισόδια. Το ερώτημα είναι που οφείλονταν αυτά τα επεισόδια», υπογράμμισε ο κ. Λέων.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και ο υπεύθυνος Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης που πήγαινε η Τζωρτζίνα. «Της άρεσε πολύ ο χορός και η μουσική. Γελούσε, ήταν χαρούμενο παιδί και είχε ανταπόκριση σε αυτά που προσπαθούσαμε να κάνουμε. Περνούσε καλά.
Δεν είχε καθόλου κίνηση, ούτε στα χέρια. Κάναμε κάποιες δραστηριότητες, εργοθεραπεία, προσπαθούσαμε να της δώσουμε κίνηση στα χέρια, και νομίζω τα πηγαίναμε καλά. Ήρθε σε εμάς το Δεκέμβριο, αν δεν κάνω λάθος, την είχαμε εδώ ενάμιση μήνα.
Ερχόταν κάθε μέρα. Εμείς την παίρναμε με δικό μας μεταφορικό. Οι γονείς έδειχναν ενδιαφέρον. Μας είπαν όλη την ιστορία από το πρώτο παιδί που έχασαν και μετά το δεύτερο. Στην αντίληψή μου δεν υπέπεσε κάτι περίεργο. Αλλά και κάτι να μου είχε κινήσει την περιέργεια δε θα μπορούσα να το πω.
Σημάδια στο σώμα της είχαμε δει, αλλά ήταν από το καροτσάκι, από ένα σίδερο που είχε το καρότσι. Μια απλή μελανιά ήταν και διαπιστώσαμε από πού ήταν και το ρυθμίσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακοποιημένο το παιδί, δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο. Τη μητέρα την είχα δει δύο φορές, δεν ξέρω πώς ήταν με το παιδί», σημείωσε.