Breaking news

πατρα
A

Μια σειρά κοινών ανατριχιαστικών λεπτομερειών που μοιράζονται οι θάνατοι των τριών κοριτσιών ερευνά αυτόν τον καιρό η ΕΛΑΣ, όσο το «θρίλερ» με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα συνεχίζεται.


Συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες εντόπισαν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου.

Αυτό που ζήτησαν, μάλιστα, οι πραγματογνώμονες ήταν να επανεξεταστούν και να διερευνηθεί η περίπτωση της ασφυξίας ως αιτία θανάτου.
Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό κοινό στοιχείο στους τρεις θανάτους, όπως αποκάλυψε, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, 

Και τα τρία κορίτσια πέθαναν στον ύπνο τους: Η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν ενώ κοιμόντουσαν, ενώ στον ύπνο της έπαθε και το πρώτο περιστατικό η Τζωρτζίνα, που την οδήγησε στο Καραμανδάνειο. Στον ύπνο της, επίσης, παθαίνει και την πρώτη ανακοπή. Και τελικά, στον ύπνο της, το κοριτσάκι πέθανε, ενώ νοσηλευότν στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».


Οι γιατροί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας


Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα των κοριτσιών ανέφερε ότι η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί στη νευρολογική κλινική για ισχαιμικό επεισόδιο. Αυτό, ωστόσο, διαψεύστηκε από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.

Σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία.

Επίσης, τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε επισκεφτεί και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τουλάχιστον 20 φορές για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις