Breaking news

andravida_dolofonos
A

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Αμαλιάδας ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχει πει κατά την διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται». Να θυμήσουμε ότι τα παιδιά που δολοφονήθηκαν μαζί με τους γονείς τους, ήταν ηλικίας μόλις δύο κι τριών ετών.

Επίσης, ο συνήγορος πρόσθεσε ότι ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Η συμπεριφορά του μακελάρη έχει χαρακτηριστεί κυνική και προσβλητική από τα σχετικά ρεπορτάζ. Μάλιστα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως δύο ακόμα στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του, που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του δολοφόνου.

Αρχικά, ενοχλήθηκε όταν οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 15.000 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι του «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε αξιωματικό, που είχε μείνει σοκαρισμένος. Ακόμα και μετά από όσα συνέβησαν, δηλαδή, η μόνη του έγνοια ήταν τα λεφτά. 

Το δεύτερο σκηνικό συνέβη όταν απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Απροκάλυπτα, ακόμα και τη τελευταία στιγμή έδειχνε να τον ενδιαφέρει μόνο να γλιτώσει τον εαυτό του από τις συνέπειες των πράξεών του. 
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις