Breaking news

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ
A

Kαθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες δέκα ημέρες σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των γιατρών που είχαν ασχοληθεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, θα ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, θα συσχετιστούν με τις ιστολογικές και θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δεν μπορούν να απαντήσουν στο γιατί η Μαλένα, η Ιριδα και η Τζωρτζίνα από την Πάτρα χάθηκαν μέσα σε δύο χρόνια. Η έρευνα που έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών έχει ως βασικό ζητούμενο να διαπιστωθεί αν έφταιξαν κάποιοι για τον θάνατο των παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Ανθρωποκτονιών οι αναλυτές επικεντρώνονται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου, καθώς έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης και να εξιχνιαστεί. Ετσι, ξεκίνησαν να καταθέτουν σε πρώτη φάση όσοι γιατροί ασχολήθηκαν με το πρόβλημα υγείας του παιδιού. Πρόκειται για 20 γιατρούς που εργάζονται σε πέντε νοσοκομεία, σε Αθήνα και Πάτρα.

Στις καταθέσεις τους οι πρώτοι γιατροί που εξετάστηκαν αναφέρθηκαν στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας εκφράζοντας απορίες για τα αδιευκρίνιστα αίτια αυτού, καθώς το παιδί δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά και στο γεγονός ότι παρά τα όσα ανέφερε η μητέρα περί σπασμών και νευρολογικών προβλημάτων, αυτοί δεν διαπίστωσαν κάτι που να επιβεβαιώνει τους παραπάνω ισχυρισμούς. Καταθέσεις θα κληθούν να δώσουν και οι νοσηλευτές που ασχολήθηκαν με τη φροντίδα του κοριτσιού στα νοσοκομεία όπου φιλοξενήθηκε.


Στα τελευταία 60΄ το μυστικό για τον θάνατο της Τζωρτζίνας


Κύριο κομμάτι των ερευνών αποτελούν τα τελευταία 60 λεπτά της ζωής της Τζωρτζίνας. Κι αυτό γιατί εκτιμούν ότι όποια και αν είναι τα αίτια θανάτου, αν επικεντρωθούν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα βρουν τη λύση του μυστηρίου. Προσπαθούν, με απλά λόγια, να συνθέσουν το σκηνικό σε όλα τα επίπεδα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Ετσι, στο αστυνομικό σκέλος ψάχνουν να βρουν ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα. Από γιατρούς, νοσηλευτές, συνοδούς άλλων ασθενών μέχρι άτομα της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις