Breaking news

andravida_fonias_patrisnews
A

Μέχρι την Τρίτη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με το patrisnews ο 60χρονος κατέφθασε, το μεσημέρι της Κυριακής στα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, φορώντας κουκούλα και μάσκα, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας που αποδοκιμάζοντας τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της άτυχης οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ειδικότερα είχε αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, ώστε να προστατευθεί ο κατηγορούμενος, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια. Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, ο δράστης προσήλθε στα δικαστήρια με αυτοκίνητο της ασφάλειας, ενώ την ώρα που περνούσε μέσα στο δικαστικό μέγαρο, ο κόσμος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες.

Μόλις χθες ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, το ειδεχθές τετραπλό έγκλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματα του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας 2 και 2 ετών αντίστοιχα, γνωστοποιήθηκε ότι «Ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «Κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι "δεν έχει συγχώρεση για αυτό"».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις