Breaking news

INTIME NEWS
A

Μια αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου φιλοξενήθηκε η κόρη ενός από τους 57 νεκρούς, που έχασε την ζωή του στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών.

Ειδικότερα, η Μαρία Κυριακίδου, κόρη του Γιώργου Κυριακίδη, επιβάτη του πρώτου βαγονιού ανέφερε πως με άλλα ρούχα από εκείνα που φορούσε ο πατέρας της επέστρεψαν τη σορό του στην οικογένεια.

Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Παίζουν με τα νεύρα μας και την αντοχή μας.

Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Επέστρεψαν τη σορό του πατέρα μου με άλλα ρούχα από αυτά που φορούσε όταν επιβιβάστηκε».

Η ίδια δήλωσε ότι μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της 26ης Ιανουαρίου ένιωσε «ευτυχισμένη, τόσο γαλήνια. Την στήριξη την είδα όταν ο κόσμος ήρθε, μας μιλούσε, μας αγκάλιαζε και έβλεπες στα μάτια τους ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι περνάμε δύο χρόνια τώρα».

«Το να έρθει ο καθένας στο συλλαλητήριο δεν είναι μόνο για εμάς, είναι για όλους μας»

Τέλος, η Μαρία Κυριακίδου κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου.

«Το να έρθει ο καθένας στο συλλαλητήριο δεν είναι μόνο για εμάς, είναι για όλους μας.

Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αυτή τη θέση παίζουν καθημερινά με τις ζωές όλων μας. Φτάνει. Φτάνει να παίζουν με τις ζωές και τις ψυχολογίες μας». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις