Breaking news

INTIME
A

Σε νοσοκομείο της Πάτρας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται ανήλικος, μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι προχθές, Τρίτη, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των γονέων του ανήλικου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Ανακοίνωση αστυνομίας 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Συνελήφθησαν, στις 18 Φεβρουαρίου 2025 το βράδυ, σε περιοχή της Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου.

Ειδικότερα, στις 18 Φεβρουαρίου 2025, μετά από καταγγελία, προέκυψε ότι, ο ανήλικος κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας για νοσηλεία.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου συνελήφθησαν οι γονείς του ανηλίκου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις