Breaking news

sean_penn
A

Στη προσπάθεια να αφήσει πίσω του την Ουκρανία, ο Σον Πεν έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξέλθει της χώρας και να φτάσει στην Πολωνία.

Σύμφωνα με τον ίδιο και την ενημέρωση του στο Twitter, ο ηθοποιός, κατευθύνεται μαζί με ακόμη δύο συναδέλφους του στα Πολωνικά σύνορα, αφότου άφησαν το όχημα τους στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα ο Σον Πεν περιέγραψε την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα Ουκρανικά σύνορα και τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν γυναικόπαιδα χωρίς καν αποσκευές. 

Αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουκρανία προκειμένου να σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ με θέμα τον Ρωσικό-Ουκρανικό πόλεμο, ο Πεν συναντήθηκε και με τον Ουκρανό πρωθυπουργό, Βολοντομίρ Ζελένσκι. 

Μέσω των αναρτήσεων του στα social media, o Σον Πεν επικρίνει τον Ρωσικό πόλεμο απέναντι στην Ουκρανία, τονίζοντας το λάθος το οποίο έκανε ο πρόεδρος Πούτιν.

Ειδικότερα ο ηθοποιός έγραψε τα εξής: 

«Ήδη ένα μεγάλο λάθος με ζωές να χάνονται και καρδιές να ραγίζουν και αν πραγματικά δεν ενδώσει, ο πρόεδρος Πούτιν θα έχει διαπράξει ένα μεγάλο λάθος για όλη την ανθρωπότητα. Ο πρωθυπουργός Ζελένσκι και ο Ουκρανικός λαός έχουν ανέλθει ως ιστορικά σύμβολα κουράγιου και αρχής». 

Οι αναρτήσεις του στο Twitter:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις