Breaking news

euroferry olympia
A

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο πλοίο «Euroferry Olympia», όταν η πυροσβεστική κατάφερε να πραγματοποιήσει το άνοιγμα του καταπέλτη, προκειμένου να απομακρύνει τα οχήματα και να συνεχίσει τις έρευνες για τους τρεις αγνοουμένους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μετά από πολλές προσπάθειες πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα του καταπέλτη του πλοίου, που οδήγησε σε μικρή αναζωπύρωση της φωτιάς, λόγω του οξυγόνου που μπήκε στο καμένο κουφάρι του πλοίου. Τα πυροσβεστικά συνεργεία προσπαθούν αυτή την ώρα να αντιμετωπίσουν τη νέα φωτιά, ώστε να γίνει κατόπιν αερισμός του πλοίου και να συνεχιστεί η έρευνα για τους αγνοούμενους.

Το πλοίο έχει μεταφερθεί από την Παρασκευή στο λιμάνι του Αστακού προκειμένου να συνεχιστεί με ασφάλεια η έρευνα για τον εντοπισμό των αγνωουμένων.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 8 νεκροί, ενώ αγνοούνται 3 ακόμα άνθρωποι. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Υπενθυμίζουμε ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου «Euroferry Olympia», τα ξημερώματα της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις